Panasonic MJ-L500SXE – un ajutor in orice bucatarie pentru prepararea sucurilor

Panasonic MJ-L500SXE ne poate scapa de multe greutati in bucatarie atunci cand vine vorba de prepararea unui suc plin de vitamine si sanatos. Storcatorul cu presare la rece se diferentiaza de modelele clasice prin faptul ca aplica asupra fructelor o viteza redusa de stoarcere, nu distruge vitaminele din cauza caldurii detasate si ofera un suc consistent si fara a se decanta de pulpa odata cu trecerea timpului.

Produsul face parte din categoria storcatoarelor cu melc si prezinta avantajul ca sunt mult mai eficiente decat modelele clasice. Are 290 w putere totala si beneficiaza de recipient pentru obtinerea sucului si unul pentru adunarea pulpei rezultate in urma procesului de stoarcere.

Storcator-de-Fructe-cu-Presare-la-Rece-Panasonic-MJ-L500SXE

Panasonic MJ-L500SXE arata destul de bine la exterior, beneficiaza de o constructie solida si stabila, iar greutatea de 6 kg ii asigura o manevrare usoara dupa folosire. Se remarca prin dimensiunile de 18,5 x 17,6 x 43,2 cm. Piesele componente sunt usor de introdus in masina de spalat vase, dar se curata destul de usor si sub jet de apa rece. Pachetul contine si cateva accesorii printre care peria si accesoriul special pentru produse congelate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *