Panasonic NA-148XS1 – masina de spalat premium cu incarcare 8 kg

Panasonic NA-148XS1 este o masina de spalat premium si se recomanda familiilor pretentioase. Se remarca de la prima vedere hubloul generos scos in exterior si displayul LCD generos amplasat central. Se incarca ca majoritatea modelelor, adica frontal si are 1400 rpm si capacitate de incarcare de 8 kg. Clasa de eficienta energetica va asigura un consum redus de energie electrica pentru ca este A+++.

Tehnologiile moderne ce merita amintite aici sunt: AutoCare – detecteaza greutatea, gradul de murdarie si tipul de tesatura si optimizeaza durata ciclului de spalare, cantitatea de apa folosita sau temperatura acesteia, 3D HydroActive – permite introducerea apei cu detergent prin duze amplsate in tambur, in acest mod ciclul de spalare incepe odata cu apasarea butonului de pornire, spalat rapid si ecologic – cand avem nevoie de rapiditate sau economie de apa ori detergent, senzor temperatura apa si incarcatura – va calcula temperatura apei de la intrare si va continua incalzirea ei sau nu, economisand in acest fel energie.

Selectorul de programe este unul generos si simplu de utilizat. Singurul minus aici ar fi ca este amplasat in partea dreapta si nu pe centru cum este cazul altor modele. De aici putem selecta: programul rapid, cel economic, program pentru bumbac,  lana, haine mixte, etc. Funtia de programare intarziata este un ajutor atunci cand dorim ca ciclul de spalare sa fie gata cand ne apropiem de casa si asta pentru a evita pastrarea hainelor o perioada indelungata in masina de spalat dupa ce au fost spalate.

Ca si idee de final, pot spune ca Panasonic NA-148XS1 este o masina de spalat moderna, aparuta in 2015 care beneficiaza de unele sisteme si tehnologii ce vor aduce importante economii de resurse, dar si bune rezultate. Pretul este unul mediu spre mare, dar este unul bun pentru un astfel de aparat pentru ca are in componenta si un inverter.

Masina-de-spalat-rufe-Panasonic-NA-148XS1-300x300

One thought on “Panasonic NA-148XS1 – masina de spalat premium cu incarcare 8 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *