Panasonic NA-107CVC5WGN

Panasonic NA-107CVC5WGN e o masina de spalat cu incarcare frontala ce beneficiaza de 1000 rpm viteza de centrifugare, capacitate de incarcare de 7 kg si clasa eficienta energetica A++ – consuma cam 1 kwh in programul standard de spalare. Are un pret corect pentru ceea ce ofera si in acesti bani vom beneficia de un aparat modern, fara prea multe functii suplimentare, dar care isi face bine treaba. Pretul actualizat poate fi verificat catre finalul articolului, aparatul putand fi achizitionat si in rate incepand de la 53 lei/luna.

Panoul de comanda cuprinde un selector pentru centrifugare, unul pentru selectia programelor si display-ul LCD pe care sunt afisate cateva informatii cu referire la ciclul de spalare. Este amplasat normal si va fi simplu de utilizat pentru ca este construit in mod inteligent. Fata aparatului ne mai aduce in prim plan un hublou de culoare neagra cu diametrul de 33 cm ce are o deschidere lejera de 140 grade.

Grila de programe cuprinde cam toate setarile stabilite pentru diferite tipuri de tesaturi: lana, bumbac, haine ce necesita prespalare, program rapid, program usor de calcat si pentru haine sport. Chiar daca este o masina ieftina de spalat, Panasonic NA-107CVC5WGN reuseste sa aiba in componenta un sistem pentru a detecta spuma si unul pentru siguranta impotriva copiilor.

La exterior ne asteapta un aparat de culoare alba ce masoara 84.5 x 54.2 x 59.7 cm. Pe laterale intalnim diferite modele circulare cu rol in reducerea vibratiilro si zgomotelor din timpul functionarii. Ca si nivel de zgomot vorbim de 58 db in timpul spalarii si de 74 db in timpul centrifugarii. Modelul nostru se dovedeste a fi unul bun daca doresti sa inlocuiest vechiul electrocasnic sau daca esti in cautarea unuia ce vine de la un brand bun si are un pret de aproximativ 1500 lei.

Masina-de-spalat-rufe-Panasonic-NA-107CVC5WGN-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *