Panasonic NA-107CVC5WGN model economic cu incarcare 7 kg

Daca iti doresti o masina de spalat simplu de utilizat si cu o capacitate de incarcare de 7 kg iti recomand sa citesti caracteristicile principale pentru Panasonic NA-107CVC5WGN, model ce are 1000 rpm viteza de stoarcere, clasa energetica A++ si incarcare frontala. Singura diferenta ce se remarca comparativ cu alte modele o reprezinta modul de amplasare al selectorului de programe. Acesta este pozitionat in partea dreapta, partea centrala fiind ocupata cu afisajul LCD si selectorul pentru viteza de centrifugare.

Panasonic-NA-107CVC5WGN

Modelul de fata nu are cine stie ce dotari suplimentare, de aici si pretul relativ redus. Astfel, pentru 1500 lei primim o masina de spalat de la un brand bun, atent finisata si care arata chiar bine. Nu exceleaza la dotarile suplimentare, dar isi face bine treaba si este economica. Perioada de garantie este de 24 luni si se poate extinde pentru inca un an sau doi.

Grila de programe cuprinde o serie de setari prestabilite si poti spala bumbac, lana, haine colorate sau sintetice. Are program rapid cu durata de 15 minute si program cu spalare la temperatura redusa.
Aparatul este de culoare alba si vine cu dimensiunile de 84.5 x 54.2 x 59.7(IxLxA)cm. Are hubloul de culoare alba ce prezinta o deschidere de 140 grade. Alte detalii tehnice: consum anual de apa 10346 litri, nivel de zgomot la spalare 58 db, nivel de zgomot la centrifugare: 74 db, greutate 72 kg, volum tambur 50 litri, diametru hublou 33 cm, sistem detectare spuma si pentru protectie impotriva copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *