Pachete chiuveta si baterie de bucatarie de laPyramis

Despre chiuvetele alcatuite din materiale moderne compozite am mai vorbit in cateva articole prezente pe site-ul nostru si va spuneam ca acestea au un design ergonomic si se bucura de functionalitate si un aspect estetic placut odata cu trecerea timpului. Aceste piese care trebuie sa existe in orice bucatarie moderna sunt relizate din materiale si au o structura compacta facand fata cu brio la conditiile de utilizare din camera in care gatim: temperaturi ridicate sau scazute, socuri mecanice, agarieturi. O alegere inteligenta o reprezinta optiune de a cumpara online un pachet ce contine chiuveta si baterie de bucatarie pentru ca astfel se realizeaza o economie importanta. Mi-am propus sa va prezint in cele ce urmeaza cele mai vandute pachete ce contin atat o chiuveta din compozit cat si o baterie de bucatarie Pyramis.

Pachet chiuveta + baterie de bucatarie Pyramis AEOLIA – are dimensiunile de 780x500mm, o adancime 175mm, si se poate monta pe blat. Cele doua cuve existente reusesc sa faca fata unor cerinte complexe. Robinetul cu monocomanda se monteaza deasupra, are baza rotunda si o inaltime de 150 mm.

Pachet-chiuveta-baterie-de-bucatarie-Pyramis-AEOLIA-780x500mm

Pachet chiuveta + baterie de bucatarie Pyramis AEOLIA, 780x500mm,

Pachet chiuveta + baterie de bucatarie Pyramis SARIA – este disponibil atat in varianta cu o singuira cuva si orientarea pe dreapta cat si in varianta cu doua cuve. Are dimensiunile de 820x500mm, o adancime 175mm, se monteaza pe blat si dispune de finisaj anti-zgariere. Bateria cu monocomanda nu contine dus flexibil, dar intalnim cartusul cu disc ceramic si accesoriile de scurgere. Pentru a afla pretul si detaliile complete pentru chiuveta din gama Saria poti da click pe imaginea de mai jos.

Pachet-chiuveta-baterie-de-bucatarie-Pyramis-SARIA-820x500mm

Pachet chiuveta + baterie de bucatarie Pyramis SARIA, 820x500mm

Daca materialul tau preferat este inca inoxul, iti recomand sa vezi caracteristicile complete pentru pachetul TEKAWAY STYLO 1B + ML 219 + Dozator detergent. Acesta contine o chiuveta din inox satinat cu o singura cuva, o baterie TEKA ML/MF2 si un dozator de detergent performant. Produsul se monteaza desupra blatului si are o reducere de 33% fata de pretul initial. Click pe imaginea de mai jos pentru detalii complete privind pachetul TEKAWAY STYLO.

Pachet-TEKAWAY-STYLO-1B-ML-219-Dozator-detergent

Pachet TEKAWAY STYLO 1B + ML 219 + Dozator detergent

Panou scurgere Pyramis TETRAGON – este disponibil pe mai multe dimensiuni atat pe lungime si latime cat si pe adancime. Se monteaza sub blat si dispun de un finisaj periat. Inoxul ce intra in componenta acestor chiuvete moderne este tratat antiseptic, anticoroziv si antialergic. Mai multe detalii despre acest panou de scurgere poti afla dand click pe imaginea de mai jos.

Panou-scurgere-Pyramis-TETRAGON

Panou scurgere Pyramis TETRAGON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *