Pachet chiuveta fragranite Franke STG 614-86 + Baterie Bahia Franke

Pachetul chiuveta fragranite Franke STG 614-86 + Baterie Bahia Franke este recomandat celor ce doresc un design modern in bucatarie gratie finisajului pe negru si constructiei reusite pentru cele doua piese. Aceasta culoare a devenit din ce in ce mai folosita, iar daca alegi un blat de bucatarie potrivit si fronturi care se pot asorta cu celelalte piese efectul vizual va fi unul placut.

Coletul contine urmatoarele piese: chiuveta, baterie, Cleme de fixare, Sifon cu conexiune masina spalat, Ventil 3 1/2″ cu prea plin pe picurator, sistem pop up.

chiuveta-fragranite-Franke-STG-614-86

 

Chiuveta fragranite Franke STG 614-86

Se caracterizeaza prin urmatoarele dimensiuni : 860 x 435 mm si e necesar un gol de incastrare de 840 x 415mm. Adancimea cuvei este de 166 mm, iar dimensiunile de 332,5 x 360 mm ofera o spalare lejera chiar si pentru vasele ceva mai voluminoase. Se poate monta cu zona de spalare atat pe stanga cat si pe dreapta (reversibila), iar sistemul pentru mentinerea apei in cuva se actioneaza prin butonul rotativ. Imi plac ambele culori de finisaj (gri si crem), forma si faptul ca este tratata contra retinerii bacteriilor.

Baterie Bahia Franke

Despre acest tip de baterie am mai vorbit intr-un articol trecut si acolo afirmam ca este unul dintre cele mai simple si ieftine modele. Are un finisaj placut, se monteaza usor si face parte din aceeasi clasa cu chiuveta. Inaltimea de 180 mm si rotatia la 360 grade ofera flexibilitate atunci cand vrem sa spalam sau sa umplem diferite recipiente. Sistemul interior ofera un control cu monocomanda, iar cartusul este unul ceramic.

One thought on “Pachet chiuveta fragranite Franke STG 614-86 + Baterie Bahia Franke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *