Televizor LED Smart Orion OT-4215 DLEDS

Orion OT-4215 DLEDS e un smart tv din gama 2015 ce arata destul de bine si are un bun raport dotari/pret. Designul exterior e unul destul de simplu, cu margini subtiri si un picior elegant de sustinere. Plasticul negru de calitate a fost materialul folosit la finisajul exterior.

Partea video ne ofera imagini la rezolutii de 1920 x 1080 pixeli, adica full hd cu un aspect de 16:9. Faptul ca are o diagonala de 106 cm il face un model potrivit pentru camerele mai spatioase. Daca cauti un model cu diagonala de 81 cm si care sa pastreze aceleasi caracteristici iti recomand Orion OT3215/S. Avantajul oferit de acest model este faptul ca se poate conecta la un pc sau laptop si in acest fel putem urmari diverse filme sau juca jocuri video pe un ecran ceva mai mare. Pentru alte conectari cu aparatele externe ai la dispozitie wi-fi sau lan, intrare usb, mufa scart si porturi hdmi. O alta alternativa ar putea fi asigurata si de OT-4215 DLED – tv simplu ce pastreaza aceleasi caracteristici cu ale modelului de fata. Aparatul asta e potrivit intr-o camera in care nu ai nevoie de functii inteligente.

Tunerul digital dublu este cel responsabil pentru receptia posturilor, iar pentru redarea fisierelor multimedia avem integrat un player destul de performant. Asadar, daca vrei un aparat destul de bun si care sa vina cu rezolutie hd si functii smart iti recomand OT-4215 DLEDS – are o diagonala destul de generoasa si o gama completa de conexiuni.

OT-4215-DLEDS-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *