Masina de spalat rufe Gorenje W6523IS

Gorenje W6523IS se dovedeste a fi o masina de spalat cu functii complexe dar usor de selectat si cu o grila de programe mare din care il poti alege pe cel ce se potriveste cel mai bine incarcaturii de haine ce urmeaza a fi spalata. Este o masina cu incarcarea frontala ce dispune de un afisaj tip LCD pe care sunt expuse informatiile esentiale cum ar fi: programul selectat, temperatura, viteza de centrifugare. Este un model economic si asta nu pentru ca este unul slim, ci datorita motorului economic si functiei de reglare automata a consumului in functie de greutatea incarcaturii. Vorbim de clasa de eficienta energetica A+++, clasa ce am intalnit-o la majoritatea modelelor Gorenje lansate in anul 2015.

Pentru ca este un model slim vorbim de dimensiuni vizibil mai reduse si anume 85x60x44 cm. Grila de programe si functiile prezente la modelul de fata nu au suferit modificari fata de cele existente la un produs cu dimensiunile normale. Capacitatea de incarcare este una buna si aici vorbim de 6kg ceea ce este bine pentru o masina din gama slim. Capacitatea tamburului este una medie, de 43 litri si permite accesul usor la introducerea rufelor datorita deschiderii hubloului la 180 grade. Modelele slim vi le recomand daca aveti baia de dimensiuni reduse sau numarul membrilor familiei este unul mic spre mediu.

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W6523IS

Masina de spalat rufe Gorenje W6523IS

Functiile suplimentare noi sunt prezente si aici si le amintim pe cele mai importante: conectarea la apa rece, sistem de control al stabilitatii si controlul nivelului apei. Protectia impotriva copiilor si filtru cu auto-curatare pot avea un cuvant de spus in decizia finala a acestui produs.

Cele 23 de programe sunt mai mult decat necesar pentru o masina de spalat slim buna si iti permit sa selectezi cea mai buna optiune pentru hainele tale, chiar natura hainelor ce urmeaza a fi spalate este una mixta. Prespalarea, clatirea, inmuierea si programul eco completeaza aceasta grila de programe prestabilite a modelului Gorenje W6523IS.

Achizitia se dovedeste a fi una inteligenta mai ales ca pretul este in aceasta perioada mai redus fata de cel initial datorita ofertelor existente. Pentru o alta idee de achizitie poti citi si caracteristicile pentru modelul un model asemanator, si anume: Gorenje W6503/S.

One thought on “Masina de spalat rufe Gorenje W6523IS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *