MYRIA MY1035 – model cu incarcare 5 kg si protectie la supraincarcare

MYRIA MY1035 mi-a atras atentia pentru ca are destul de multe tehnologii de spalare integrate: sistem detectare spuma, protectie la supraincarcare, sistem control electronic, sistem eco-logic, sistem control dezechilibru.Astfel, pentru circa 900 lei avem in casa o masina de spalat cu tehnologiile de mai sus, cu incarcare 5 kg si viteza maxima de stoarcere de 800 rpm. Capacitatea de incarcare mica nu ar trebui considerata un punct negativ pentru ca mi s-a intamplat de multe ori sa am o cantitate destul de mica de spalat chiar daca masina mea actuala se incarca cu pana la 9 kg.

Masina-de-spalat-frontala-MYRIA-MY1035  Designul exterior e unul destul de simplu si se observa inca de la inceput ca nu avem prezent un display lcd. Consola pentru selectia programului ocupa partea din stanga, in partea centrala gasim butoane pentru alegerea temperaturii de lucru sau pentru viteza de centrifugare. Usa pentru detergent contine cateva instructiuni ce ajuta la alegerea programului optim de spalare.

MYRIA MY1035 are 15 programe incluse in grila de spalare si consider ca acesta e numarul optim pentru orice model: program rapid, prespalare, program bumbac, lana, haine sport, sintetice, etc. O consider o masina de spalat rufe eficienta, silentioasa si usor de folosit. Capacitatea de incarcare de doar 5 kg ar trebui privita ca un avantaj daca e sa luam in seama consumul energetic la spalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *