Motocoasa pe benzina Raider RD-GBC10

Raider RD-GBC10 este o motocoasa dotata cu un motor pe benzina in doi timpi si se recomanda pentru o suprafata de circa 2000 mp. Este un model ieftin, dar isi face bine treaba datorita partilor componente de calitate.

Are o greutate de 7 kg si este usor de manevrat cu ajutorul hamului inclus in pachet. Alaturi de acesta mai primim cu trimerul o cheie tubulara, surubelnita de reglaj, disc taiere cu 3 dinti, mosor de fir de 3 m lungime. Suportul de sustinere are manere ergonomice si ambreiajul este ramforsat. Puterea de 1500 w nu este una cu care sa luati la rand firele mai groase de iarba. Pentru acest lucru puteti incerca un motor cu o putere ceva mai mare.

res_7fea94b95f9ff9063e33893f1dd4d0ee

3 comments on “Motocoasa pe benzina Raider RD-GBC10

  1. Raider RD-GBC07S poate taia atat cu un fir dublu cat si cu discul din otel din dotare. Este o motocoasa pe benzina ce ofera un diametru de taiere de 43 cm. Motorul este unul alimentat pe benzina, are 1,9 CP si ofera o mai mare fiabilitate comparativ cu motoarele alimentate electric. Se monteaza pe umar cu ajutorul hamului din dotare si ofera o activitate usoara de lucru datorita greutatii reduse(are doar 7,5 kg). Motorul este unul rapid, porneste repede si dispune de un ambreiaj usor de folosit. Mai multe detalii si comanda: http://bit.ly/1IEsKUI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *