Monitor LED Samsung 21.5″, Wide, Full HD

Samsung  S22C200B este un monitor cu tehnologia LED ce are o diagonala de 21.5 inch. Timpul de raspuns de 5 ms este o valoare buna pentru un produs din aceasta gama, iar rezolutia full hd ne permite sa vizualizam filme sau videoclipurice vor scoate in evidenta multe detalii. Rezolutia este una buna si aici vorbim de 1920 x 1080 px, un aspect al imaginii de 16:9, contrast bun si o iluminare de 250 cd/mp.

Monitor-LED-Samsung

Monitor LED Samsung S22C200B

De un real ajutor va fi si manerul pozitionat in partea superioara si asta in cazul in care ai nevoie sa il muti frecvent de pe un birou pe altul. Monitorul LEd ofera posibilitatea montarii pe un perete cu ajutorul unui suport special compatibil VESA 100 x 100 mm. Designul este unul modern, rama monitorului este subtire si permite concentrarea exclusiv pe ecranul monitorului si este finisata cu un plastic rezistent de culoare neagra. Talpa de sustinere este una generoasa ce ii ofera stabilitate mai ales atunci cand decidem sa ii schimbam unghiul de vizualizare. Dimensiunile aparatului sunt de 504.3 x 385.35 x 185 mm, are o greutate de doar 3,4 kg si o putere consumata de 24 w.

Caracteristicile speciale ale modelului de fata includ Mega DCR, functia de salvare a energiei, vizualizarea din unghiuri de 160-170 grade si un temporizator de oprire. Partea de conectica ne pune la dispozitie un port VGA si unul de tip DVI. Per total pare o alegere buna daca esti in cautarea unui monitor led full hd ce poate inlocui vechiul model si nu esti un impatimit al jocurilor recente sau aplicatiilor multimedia complexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *