Monitor LED Acer G277HUSMIDP

Acer G277HUSMIDP este un monitor led ce uimeste inca de la prima utilizare datorita diagonalei de 27 inch si iluminarii bune de 350 cd/mp. Dispune de tehnologia moderna ComfyView Display ce ajuta la reducerea reflexiei luminii provenite din alte surse. Imaginile oferite pot avea rezolutia maxima de 2560 x 1440 px si se remarca vizibilitatea buna din unghiuri de pana la 170 grade.

La exterior monitorul arata bine, dispune de un picior cu patru spite ce ii ofera stabilitate. Marginile sunt subtiri pentru a concentra privirea asupra imaginii. Are dimensiuni cam generoase si anume de 614 x 451 x 206 mm si o greutate de 6 kg. Partea din spate ne ofera un port DVi, un DisplayPort si unul HDMI. Nu dispune de un tuner Tv daca esti in cautarea unui monitor cu aceast tip de conexiune.

Monitor-LED-Acer-G277HUSMIDP

Acer G277HUSMIDP se dovedeste o alternativa buna daca doresti inlocuirea vechiului monitor pentru pc sau cauti unul mai bun ce are tehnologii moderne si nu iti va creea efectul de oboseala pentru ca dispune de functii moderne ce limiteaza reflexia luminii din alte surse si reduce intensitatea luminii albastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *