Lampadare – surse moderne de iluminat

Lampadarul este un suport vertical care sustine una sau mai multe surse de iluminare si reprezinta o solutie moderna la clasicele veioze. Le poti cumpara de la magazinele de profil sau online. Coletul iti va ajunge acasa si il poti monta singur in cateva minute. Prin asamblarea catorva piese il poti pune repede in functiune si te poti bucura de o noua imagine a camerei. Unele modele au senzori de miscare, telecomanda sau diferiti senzori care declanseaza sursa de lumina doar la lasarea intunericului.

Lampadarul Manhattan este un lampadar modern ce se adapteaza fiecarui spatiu din casa. Dispune de patru surse de lumina (4x60w) si este disponibil pe culorile crem si wenghe. Baza este alcatuita din lemn si metal, iar abajurul din pvc.

Lampadarul Twist este recomandat celor care prefara un stil clasic, are baza metalica si culoarea bronzului antic.

Daca preferi cristalele si efectele luminii datorate trecerii prin acestea, poti arunca o privire si la lampadarul Anna, lampadar cu un abajur textil ce va creea o atmosfera placuta si un ambient cald.

Lampadar Towel dispune de doua surse de iluminare (2x40w) si de un finisaj cromat.

Daca esti interesat si de alte surse de iluminat, cum ar fi veiozele, poti arunca o privire la veioze cu preturi sub 150 lei.

lampadar-1-300x300

Lampadar Manhattan. Clic pe imagine pentru pret !

Lampadar-Twist-300x300

Lampadar Twist, Bronz. Clic pe imagine pentru pret !

Lampadar-Anna-300x300

Lampadar Anna. Clic pe imagine pentru pret !

Lampadar-Towel-300x300

Lampadar Towel. Clic pe imagine pentru pret !

One thought on “Lampadare – surse moderne de iluminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *