Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X

Modelul de fata este unul complet incorporabil, asta inseamna ca o poti pozitiona cu succes in cadrul mobilei de bucatarie si va fi acoperita de o usa asemanatoare cu cele pe care le ai la sertarele de jos.  Masina de spalat vase o gasesc utila in orice bucatarie si vei observa ca in timp iti va aduce mult timp castigat dar si economii importante la factura de apa. Dispune de 9 seturi si pana la 7 programe, numar suficient pentru a alege un program in functie de cantitatea si gradul de murdarie pentru vasele ce se afla in cuva de spalat.

Programarea si pornirea (intarziata) pentru acest model se face simplu si usor, iar informatiile importante (de exemplu timpul ramas pana la sfarsitul ciclului de spalare) sunt afisate in cadrul unul afisaj LED. Filtru cu autocuratare este prezent si te va scuti de timpul pierdut cu desfacerea si curatarea acestuia. Pentru farfuriile uscate sau care au un grad ridicat de murdarie, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X are pregatit un program special de prespalare si curatare intensiva. Cu ajutorul celor 6 senzori de temperatura si programul pentru ceramice delicate poti fi sigur ca asupra acestora nu vor exista zgarieturi sau deteriorari datorita jeturilor de apa.

Whirlpool-ADG175X1-300x300

Programele normal, intensiv, rapid sau bio-eco sunt cateva din cele mai importante conditii de spalare existente la modelul de fata. Nu mai ramane decat sa selectezi programul dorit si sa apesi butonul de pornire.

Cand vorbim de consumul de energie electrica, trebuie sa stii ca electrocasnicul de bucatarie are un consum redus comparativ cu apa pe care ai fi consumat-o in mod normal, incadrandu-se astfel in clasa energetica A. Multi oameni se feresc de achizitia unei masini de spalat ieftine crezand ca astfel vor creste si costurile cu apa si energia electrica, dar la un calcul simplu vei vedea ca acest accesoriu modern iti va aduce importante economii. Asadar, consumul anual de energie nu va depasi 249 kw si 0,81 kw la un ciclu de spalare. Daca vorbim de cantitatea de apa trebuie sa stii ca pentru un ciclu de spalare va trebui debitata o cantitate de aproximativ 11 l iar consumul anul nu va depasi 3700 l in conditii normale de utilizare.

Daca iti doresti acesta masina de spalat trebuie sa stii ca dimensiunile se incadreaza in limitele 82 x 44.5 x 54 (IxLxA) cm, dimensiuni standard pentru aproape toate modelele din acesta gama. Nivelul de zgomot in timpul functionarii nu va depasi 52 dB, fiind una dintre cele mai silentioase masini de spalat apartinand brandului Whirlpool. Produsul se afla in stoc, beneficiaza de transport gratuit si pana la 24 luni garantie cu posibilitate de extindere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *