Mini PC HiMedia Q5 IV

Mini PC-ul HiMedia Q5 IV vine cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat instalat si principala caracteristica este data de redarea video 4K2K UHD, redare ce va expune imagini clare si detalii foarte precise. Decodarea H.265 prezenta la modelul de fata utilizeaza pana la 20% din banda de trafic si ofera astfel posibilitatea vizionarii filmelor HD chiar si atunci cand viteza de internet este redusa.

Pe partea de conectiva vorbim de conectarea la internet cu ajutorul functiei inetgrate Wi-Fi sau functia mai veche cu ajutorul mufei RJ-45. USB3.0 si Gigabit (1000Mbps) Ethernet sunt incluse la modelul de fata si  ofera viteze de pana la 10 ori mai mari decat obisnuitul USB2.0 si rezultatul se poate vedea in cazul transferelor de fisiere.

Dispozitivul are dimensiunile de 170 x 115 x 25 mm si alaturi de el veti primi telecomanda, cablul SATA si cel HDMI. Procesorul Quad Core, memoria RAm de 2 Gb  si pretul de aproximativ 750 lei fac din HiMedia Q5 IV o alegere inteligenta daca cauti un mini pc cu functii smart si posibilitatea redarii fisierelor la rezolutia Ultra HD / 4K sau 3D.

 

Mini-PC-HiMedia-Q5-IV

Mini PC HiMedia Q5 IV, Android, Quad core, 4K

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *