Mese de gradina din lemn sau aluminiu

Mesele de gradina din lemn sau aluminiu sunt accesorii de mobilier pentru exterior si pot fi folosite pentru diverse activitati cum ar fi relaxarea sau o masa alaturi de cei dragi. Modelele din plastic au un pret mai redus si reprezinta o alternativa ieftina la cele de mai sus. Orice model ai alege efectul vizual este unul placut, iar alaturi de un foisor modern puteam avea seri de vara placute in aer liber.
Kring Bruxelles Round – este o masa rotunda speciala pentru terase. Are un finisaj bazat pe culoarea gri si dimensiunile de 90 x 70 cm. cadrul este alcatuit din otel gros de 2,5 cm, iar grosimea geamului de sticla este de o,5 cm. Spatiul special destinat pentru amplasarea unei umbrele si stabilitatea ridicata fac din acest produs alegerea perfecta daca esti in cautarea unei mese ieftine si bune de la Kring. Modelul pe forma dreptunghiulara are cam aceleasi caracteristici cu cea rotunda, dar o suprafata mai mare utila data de dimensiunile 150 x 90 x 70 cm.
Masa-rotunda-Kring-Bruxelles-Round-300x300

Vezi pretul pentru masa rotunda Kring Bruxelles

Masa dreptunghiulara Verona – este alcatuita din aluminiu, are dimensiunile de 280 x 110 x 75 cm si este de culoare alba. Are un numar de 10 locuri si are suprafata superioara alcatuita din sticla securizata.

Masa dreptunghiulara Provence – este alcatuita din lemn natur si are dimensiunile de 240 x 110 x 75 cm. Poate fi folosita atat in gradina cat si pe o terasa spatioasa. Are un numar de 8 locuri.

Masa dreptunghiulara Aroma – are un finisaj antichizat si poate fi folosita cu succes in gradinile ce au ca design acesta tema. Dimensiunile de 280 x 110 x 75 cm ii ofera pana la 8 locuri, iar structura din aluminiu este una rezistenta si usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *