Mese de calcat si huse modele ieftine online

Mesele de calcat reprezinta ansambluri special construite pentru a oferi o calcare usoara si cat mai rapida e rufelor. O masa de calcat buna trebuie sa ofere o stabilitate ridicata indiferent de suprafata pe care este amplasata, trebuie sa aiba dimensiunile potrivite (si aici vorbim in special de inaltime pentru a nu deveni incomoda pentru cel/cea care o foloseste), sa fie alcatuita din materiale rezistente in timp si sa aibe dimensiuni reduse atunci cand se pliaza pentru a ocupa cat mai putin spatiu in locul de depozitare special amenajat.

Cele mai populare magazine unde poti gasi o masa de calcat ieftina sunt: Emag, Dedeman, Flanco sau Domo, dar poti intalni modele foarte bune ce se incadreaza in bugetul tau si la Altex, Baumax sau Kika. Cadrul acestora este alcatuit de cele mai multe ori dintr-un metal usoar pentru a face confortabil transportul si manevrarea, dar poti intalni si cadru alcatuit dintr-un lemn special tratat si foarte rezistent. Din cadrul magazinului online Flanco, dintre cele mai bune modele ce au un raport bun calitate pret mi s-au parut a fi modelul Vanora Evoria VN-GDR-15016 si Heinner Arcadia. Pentru alte modele existente in oferta magazinului de retail Emag poti arunca o privire aici.

Vileda Smart Plus, Philips sau Leifheit sunt cele mai uzuale branduri daca cauti o masa de calcat solida si rezistenta in timp. Din punctul de vedere al dotariilor, modelele actuale online sunt dotate cu o priza situata intr-o pozitie convenabila pentru activitatea de calcare si indreptare a rufelor si tesaturilor si cu un suport termorezistent special conceput pentru sustinerea fierului de calcat.

Daca te intrebi cat costa o masa de calcat buna trebuie sa stii ca preturile pleaca de la aproximativ 50 de lei pentru cele standard si pot depasi cu putin suma de 500 lei daca vorbim de o masa de calcat profesionala. Blatul acestora din urma este astfel construit pentru e permite circularea aburilor si calcarea tesaturilor pe ambele suprafete in acelasi timp. Cam acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste dotarile si alte caracteristici cu privire la acest accesorie ce trebuie sa existe in orice casa. Daca esti interesat de mai multe modele, specificatii sau poze, poti da clic pe butonul “vezi pret” de mai jos, poti selecta un interval pentru  pret sau brandul preferat, urmand sa alegi astfeldintre modelele filtrate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *