Masini de tuns gazonul – cele mai vandute modele

Poate va ganditi ca este cam devreme pentru acest articol, dar va asigur ca alegerile inteligente asa se fac. In aceasta perioada gasiti foarte multe produse la reducere pentru primavara sau vara. Puteti verifica si singuri la cele mai importante magazine online din Romania.
Acum este timpul sa scoti din magazie masina de tuns iarba, sa o verifici si sa o pregatesti de utilizare sau sa iti faci planul privind achizitia unei masini de tuns, tocat, sapat sau alte accesorii pe care le poti gasi la preturi mult reduse fata de cele initiale. Alegerea tipului potrivit o faci in functie de suprafata ce urmeaza sa o intretii si de frecventa cu care trebuie sa faci acest lucru. Astfel, pentru o curte medie poti alege cu succes masinile de tuns electrice, modele foarte compacte si rezistente care iti vor usura munca si iti va pastra gradina ingrijita.
Modelele ieftine electrice au motoare fiabile, cu o putere pana in 1000 w, inaltime de taiere de pana la 60 cm reglata in trepte si un sac generos pentru colecatarea ierbii taiate.
Manerul trebuie amplasat la o distanta care sa ofere comoditate in timpul activitatii, iar rotile de transport vor ajuta la transportul masinii. Va recomand sa le ungeti constat cu ulei special pentru o culisare cat mai usoara. O alternativa la aceste modele sunt si modelele dotate cu acumulator. Acestea se incarca asemenea unui telefon mobil si iti ofera mai multa flexibilitate referitor la zona unde o vei folosi. Despre aceste modele vom discuta intr-un articol viitor. Cam acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste masinile de tuns electrice pentru gazon sau iarba din curte. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele atasate poti da clic pe pozele de mai jos. Specificatiile complete, garantia acordata si modalitatile de plata le vei gasi pe site-ul producatorului.

Masina-electrica-de-tuns-gazonul-AL-KO-4.2-E-Classic-Plus-150x150

Masina electrica de tuns gazonul AL-KO 4.2 E Classic Plus

Masina-electrica-de-tuns-gazonul-Gardena-PowerMax-32-E-150x150

Masina electrica de tuns gazonul Gardena PowerMax 32 E

Masina-electrica-de-tuns-gazonul-Hecht-1638-R-150x150

Masina electrica de tuns gazonul Hecht 1638 R

One thought on “Masini de tuns gazonul – cele mai vandute modele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *