Masini de spalat rufe slim – cele mai ieftine modele

Masina de spalat slim o alegi atunci cand baia are o suprafata relativ mica si o masina normala de spalat cu incarcare verticala sau frontala nu se incadreaza in dimensiunile camerei respective. Aceasta alegere o poti face si atunci cand numarul membrilor familiei este mic si nu ai asa multe haine de splalat la o incarcatura. Modelele ieftine de masini de spalat slim au aceleasi caracteristici ca si cele normale, singura diferenta fiind legata de dimensiuni si de capacitatea maxima de incarcare.

Modelele trendului actual au programe speciale pentru lana, de spalare manuala sau rapida ori programe speciale pentru copii si antialergice pentru bebelusi. Afisajul se realizeaza modern cu ajutorul displayurilor lcd, mediu unde sunt afisate toate informatiile precum: selectarea programului, timpul ramas de splat, viteza de centrifugare sau programarea intarziata.

Am observat ca exista anumite perioade cand sunt reduceri pentru un anumit brand. Astfel poti urmari magazinele online sa vezi care din ofertele actuale sunt cele mai convenabile pentru tine. Masini de spalat slim cu preturi sub 1.000 lei sau chiar sub 800 lei gasesti la majoritatea magazinelor, nu iti mai ramane decat sa faci selectia in functie de criteriile prezentate mai jos:

  •  incarcarea verticala sau frontala – alegerea o faci in functie de spatiul de care dispui. De exemplu daca alegi amplasarea acestui electrocasnic la bucatarie vei alege si tipul de incarcare frontala, asta daca alegi incorporarea in mobila de bucatarie;
  • capacitatea de incarcare – cele mai multe modele le vei gasi in categoria 6-7 kg si cred ca aici exista si cel mai bun raport calitate/pret;
  • viteza de centrifugare – va recomand modelele cu o viteza de stoarcere cuprinsa intre 1000-1200 rpm;
  • in functie de brand – aici alegerea apartine fiecaruia, dar ordinea brandurilor de care eu am fost cel mai multumit este urmatoarea: Samsung, Beko, Bosch, Electrolux.

Cam acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste achizitionarea unei masini de splalat economice. Alegerea va apartine si va recomand sa alegeti brandul de la care aveti cel putin 2-3 electrocasnice si de care sunteti cel mai multumit. Adaugati apoi selectiei capacitatea de incarcare, pretul pe care nu vreti sa il depasiti, viteza de centrifugare si programele speciale pentru copii (daca este cazul) si alegeti astfel din produsele afisate. Produsele sunt noi, beneficiaza de garantie si principalul avantaj al cumparaturilor online este dat de transportul asigurat gratuit. Va urez cumparaturi placute, iar pentru a afla informatii complete despre produsele afisate mai jos va invit sa dati click pe imaginile atasate. Cumparaturi inteligente pentru o casa perfecta va urez !

Masini de spalat slim la reducere

2 comments on “Masini de spalat rufe slim – cele mai ieftine modele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *