Masini de spalat rufe Hotpoint – modele online cu incarcare verticala

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala le poti folosi cand nu dispui de spatiu suficient in baie sau in camera in care doresti sa o amplasezi aici. Am vazut foarte multe bai de dimensiuni mici in care abia incapea o masina de spalat normala, asa ca achizitia uneia cu incarcare frontala care vine la un pret bun pare una inteligenta si se va incadra perfect in spatiul de mici dimensiuni.

Hotpoint WMTG 602 H – are capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 rpm si clasa energetica A++. Grila de programe cuprinde un numar de 18 setari stabilite pentru diferite tipuri de tesaturi. Exteriorul ne prezinta un aparat cu dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm ce dispune de un selector de programe si un display LCD. Plusuri: nivel de zgomot redus la spalare, arpoximativ 59 db, tambur din inox, pret potrivit pentru o masina nu prea complicata.

Masina-de-spalat-rufe-cu-incarcare-verticala-Hotpoint-WMTG-602-H-300x300

WMTG 723 H – are un pret ceva mai ridicat fata de modelul precedent si asta pentru ca are capacitate de incarcare de 7 kg, ceva mai multe rotatii la stoarcere (1200), Sistem Soft Opening, dar si clasa de eficienta energetica A+++. Se recomanda familiilor mai numeroase pentru ca poate spala o cantitate mai mare de haine. Programul pentru lana, pentru camasi sau pentru haine usor de calcat sunt cateva din cele 15 setari disponibile pentru spalare. La exterior se aseamana cu primul model atat din punct de vedere al dimensiunilor cat si din punctul de vedere al displayului LCD. Sistemul detectare spuma, pornirea intarziata sunt cateva din functiile suplimentare ce le intalnim la masina de spalat rufe cu incarcare verticala Hotpoint WMTG 723 H.

Masina-de-spalat-rufe-cu-incarcare-verticala-Hotpoint-WMTG-602-H-300x300

Hotpoint WMTG 722 H – dispune de programe speciale pentru bebelusi, indepartare pete persisitente, camasi sau lenjerii de pat si prosoape.Panoul de comanda ne permite selectarea programului, a vitezei pentru centrifugare, dar si afisarea unor informatii cu privire la ciclul de spalare. Grila de programe cuprinde 18 trepte pentru spalare, asa ca putem avea de unde alege indiferent de ce avem de spalat. modelul dispune de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 7 kg si clasa eficienta energetica foarte economica.

Cam aceastea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste masinile de spalat cu incarcare verticala ce apartin brandului Hotpoint. Modelele au preturi ieftine, beneficiaza de garantie cu posibilitate de prelungire si transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *