Masini de gaurit, insurubat sau pentru daltuire

Masina de gaurit reprezinta o unealta care isi gasestie utilitatea in orice gospodarie. Chiar daca la inceput nu ma asteptam sa folosesc un astfel de accesoriu, au fost cazuri cand m-a ajutat foarte mult mai ales la operatiunile in care nu ai asa mult spatiu de manevra si la care insurubarea trebuie sa se execute intr-un timp scurt (de exemplu la montarea chiuvetei de bucatarie dupa aplicarea siliconului pentru etansare). Am rasfoit o parte din ofertele magazinelor online si am dat peste cateva modele de masini de gaurit ieftine cu percutie care mi s-au parut interesante. Cand alegi o astfel de scula de insurubat sau pentru daltuire trebuie sa fi atenta la puterea debita de motorul ansamblului. Iti recomand, pentru o mai mare comoditate, achizitia unei masini ce se alimenteaza dintr-un acumulator atasat. Astfel iti va fi usor sa o folosesti in spatiile inguste, nemaifiind necesara existenta unei susrse de curent de la priza.

Clasificare masini de gaurit:

Masini de gaurit simple

– cu sau fara acumulator – se folosesc la operatiunile simple de insurubat sau la gauri date in materiale nu foarte dure.(beton, metal, lemn). In functie de ofertele existente, in pachetul respectiv pot fi prezente diferite accesorii de insurubat. Vezi cele mai ieftine bormasini atent selectate pentru tine. Alte cateva modele interesante pot fi gasite si aici.

Masini de gaurit cu percutie

– se folosesc pentru gaurirea zidurilor, a betonului sau pentru spargerea si demolarea unor pereti. Functia de percutie isi va face bine treaba aici si iti va usura munca. In functie de necesitati poti alege un model care are numarul de percutii pana in 10000 rpm sau unul cu o putere mai mare, numarul de rotatii ajungand pana la 30000 rpm. Vezi oferta cu masini de gaurit cu percutie – modele rezistente. Alte cateva modele care merita vizitate poti gasi aici.

Masinile de gaurit cu coloana

– reprezinta un mini-banc de lucru in care unealta de gaurit este pozitionata in plan vertical pentru operatiuni ce necesita o mare acuratete.Aici merita amintit modelul de la firma Einhell BT-BD 401, putere 350 W, 1400 RPM – mai multe specificatii si poze vezi aici

Cam acestea au fost recomandarile mele in privinta bormasinilor – modele ieftine pe care le poti cumpara online. Sper ca aceste unelte sa iti usureze munca si sa profiti la maxim de ele in operatiunile care le desfasori in casa.

2 comments on “Masini de gaurit, insurubat sau pentru daltuire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *