Masina de tocat Star-Light MG-160BV

Daca cauti o masina de tocat carne cu o capacitate buna de procesare iti recomand Star-Light MG-160BV, model echipat cu un motor de 1600 w, adica suficienta putere pentru a avea un ritm constant de tocare fara a fi nevoie sa prelucram din nou carnea. Utila este si functia “Reverse” inclusa pentru ca inverseaza sensul motorului atunci cand tocam o carne ceva mai tare.

Atunci cand alegem o masina de tocat ieftina trebuie sa avem in vedere si accesoriile incluse si la acest capitol modelul de fata sta foarte bine. In acest fel o putem utilizat si pentru maruntirea fructelor si legumelor sau pentru tocarea rosiilor. Aparatul are dimensiunile de 295 x 220 x 160 cm si are o carcasa metalica destul de rezistenta. Pentru o buna stabilitate in timpul functionarii avem incluse piciorusele anti-alunecare. Imi aduc aminte ca acum cativa ani preparam sucul de rosii si carnatii la masinile clasice cu manivela, dar tehnologia e evoluat si pe planul asta. Astfel, putem alege singuri preparatele ce vor fac parte din produsul final, iar procesarea se va realiza rapid cu acest nou aparat. Eu vi-l recomand pentru ca nu costa prea mult si ne scuteste de multa treaba in aceasta perioada in bucatarie.

Cu ce accesorii vine la pachet Star-Light MG-160BV?
Chiar daca vine de la un brand romanesc, gama de accesorii e una completa si puteti observa asta si din poza atasata: accesorii impingere, accesorii chiftele, 3 site incluse, accesorii speciale pentru tocat legume, carnati si rosii.

Masina-de-tocat-Star-Light-MG-160BV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *