Masina de tocat carne Kenwood MG470

Masinile de tocat carne sunt unele dintre cele mai cautate electrocasnice pentru bucatarie din aceasta perioada si nici ofertele de pret nu intarzie sa se iveasca. Astazi va prezint Kenwood MG470, model cu viteza de procesare de 1,5 kg/minut, tub de alimentare din metal si tava de alimentare din inox.

Capacitatea de procesare este sustinuta de un motor puternic, dar in acelasi timp silentios. Este echipat si cu functie de mers in sens invers, utila atunci cand se blocheaza ingredientele la interior.Gradul de tocare al ingredientelor poate fi selectat prin intermediul celor trei site si aici putem avea rezultate fine, medii sau groase. Accesoriile pentru carnati si chiftele sunt vedetele din aceasta iarna si le gasim incluse si la modelul de fata.
Masina-de-tocat-carne-Kenwood-MG470

Kenwood MG470 se remarca printr-o constructie solida si dimensiunile de:265 x 345 x 210 mm. Nu e un aparat foarte mare si arata destul de bine pentru ca este finisat pe alb. Partea inferioara are un plastic de culoare mai inchisa si aici intalnim picioarele de sustinere cu functie de anti-alunecare. Se transporta foarte usor datorita greutatii de 4 kg si are un cablu destul de lung pentru a ajunge la sursa de enrgie electrica. Un electrocasnic similar este si masina de tocat Star-Light MG-160BV

Deci, daca esti in cautarea unui aparat de tocat carne care sa vina echipa cu multe accesorii iti recomand acest produs de la Kenwood. Perioada de garantie este de 1 an si se poate extinde pentru inca 1 sau 2 contra unei mici taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *