Masina de tocat carne Heinner MG-1500DC

Heinner MG-1500DC este o masina de tocat carne ce beneficiaza de o reducere de 40% in aceasta perioada. Astfel, la pretul de 240 lei putem avea in bucatarie o masina moderna si ieftina pentru a maruntii carne, dar si cu accesorii pentru carnati si rosii. Stim cu toti ca cele facute in casa sunt cele mai bune si ar fi pacat sa nu profitam de aceasta ocazie.

Partea buna la acest aparat e ca are functie de rotire inversa si asta e buna atunci cand se blocheaza din cauza unor oase scapate pe teava de alimentare. Daca este una de carne nu inseamna ca o putem folosi doar in acest scop. Are multe alte utilizari printre care si cea de storcator pentru obtinerea diferitelor sucuri sau sosuri.

La exterior avem un aparat compact de culoare rosu cu negru. E simplu de depozitat dupa folosire si arata ok pe orice blat. Motorul este unul silentios si dotat cu o putere de 1500 w. In felul acesta nu vom sta prea mult timp la tocat. Heinner MG-1500DC e un accesoriu bun pentru bucatarie ce vine cu toate accesoriile de care ai nevoie indiferent in ce scop o vei folosi.
Masina-de-tocat-Heinner-MG-1500DC-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *