Masina de tocat carne Bosch MFW67440

Brandul german are produse foarte bune si in categoria electrocasnicelor pentru bucatarie. Observati si in poza atasata ca e vorba de un produs destul de solid si compact alaturi de un finisaj modern. Bosch MFW67440 se lauda cu o capacitate de procesare de 3,5 kg/minut, motor puternic de 2000 w si pana la 15 functii de tocare.

E util la tocarea carnii sau a pestelui, maruntirea branzeturilor mai tari, a legumelor sau la prepararea rapida a chiftelelor. Tava de alimentare permite mentinerea cantitatii dorite pentru procesare, iar accesoriile de impingere asigura ajungerea bucatilor de carne pana in zona sitei fara accidente nedorite.

 

Bosch-MFW67440

254 x 295 x 199 mm sunt dimensiunile ce caracaterizeaza aparatul de fata alaturi de o greutate de 5 kg. Culoarea de finisaj este argintiu alaturi de negru in proportii mai mici. In partea din spate se gaseste spatiul special pentru pastrarea celor trei site. E un lucru bun pentru ca vor fi mereu la indemana si nu mai e nevoie sa le cautam pe langa celelalte accesorii. Compartimentul pentru mentinerea cablului de alimentare este un alt beneficiu si ne permite sa il pastram si pe blatul de bucatarie chiar daca nu il folosim. vezi si Star-Light MG-160BV

Bosch MFW67440 nu costa prea mult si am observat ca aceste electrocasnice de sezon au reduceri in aceasta perioada, asa ca e o oportunitate buna daca ai nevoie de o masina de tocata ieftina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *