Masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 – model ieftin cu decalcifiere reglabila

Nu as concepe o bucatarie fara o masina de spalat vase performanta. Indesit DSR 15B1 e un model nou aparut pe piata si se remarca prin pretul acceptabil de care dispune. Astfel, pentru circa 1200 lei putem avea in casa un electrocasnic modern ce beneficiaza de un consum redus de energie si care ne va oferi ceva timp in plus pentru a-l petrece cu cei dragi. Multi se feresc de achizitia electrocasnicelor din aceasta categorie pentru ca isi fac griji asupra consumului. Sunt de parere ca un consum mai mare se inregistreaza la spalarea manuala a vaselor: detergent, apa pentru spalare si clatire, curent pentru incalzirea apei de la centrala si in plus se pierde destul de multa apa rece pana ce centrala o va incalzi la o temperatura acceptabila.

Masina-de-spalat-vase-Indesit-DSR-15B1-300x300

Masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 prezinta avantajul ca este un dispozitiv modern. Se poate monta destul de usor si pe hol sau in unele anexele de la bucatarie. Este de inteles faptul ca in aceste locuri trebuie sa avem alimentare cu apa si scurgere. Capacitatea de incarcare este destul de buna si se apropie de cea a modelelor mai scumpe. Cele cinci programe integrate ofera destul de multe posibilitati de spalare atat pentru articole murdare, dar si pentru cele foarte murdare. Utile sunt si programele pentru spalare intensiva si cele ce ofera o economie de apa.

Designul este unul obisnuit si placut. Vine finisata pe culorea alb, se remarca prin dimensiunile de 85 x 45 x 60 cm si o greutate de 39 kg. Datorita greutatii relativ reduse se poate muta destul de usor de catre doua persoane atunci cand situatia o impune. Sila nivelul de zgomot la functionare sta foarte bine, pentru ca 51 db mi se pare o valoare acceptabila pentru o masina de spalat vase ieftina.

Panoul de comanda de care dispune Indesit DSR 15B1 e unul simplu de utilizat cu mici instructiune de folosire. Per total pare o achizitie inteligenta avand in vedere pretul redus si brandul de la care vine acest electrocasnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *