Masina de spalat vase incorporabila Sharp QWD21I491XEU

Sharp QWD21I491XEU e una potrivita daca cauti o masina de spalat vase partial incorporabila. Are 12 seturi capacitate de incarcare, clasa de eficienta energetica A+ si pana la 5 programe de spalare impartite pe diverse temperaturi de lucru. Eu alegerea programului o fac in functie de gradul de murdarie al vaselor, iar pentru articole putine sau normal murdare aleg prgramul economic pentru a reduce consumul de apa si energie.

Sharp-QWD21I491XEU
Vezi un pret bun pentru acest produs

Panoul de comanda este unul simplu de utilizat si isi face aparitia la deschiderea usii. Aici avem butonul de start si cel pentru selectia ciclului de spalare. Langa se gasesc si ceva instructiuni pentru a face o alegere optima.

Controlul se realizeaza in mod electronic, dispune de 4 nivele de temperatura indicator de sare si un element de incalzire ce nu ocupa mult spatiu. Sharp QWD21I491XEU are dimensiunile de 81.5 x 59.6 x 55 cm, 40 kg si 49 db nivel de zgomot la functionare. Eu va recomand acest model din pricina pretului si pentru ca vine de la un brand bun atunci cand e vorba de electrocasnice de bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *