Masina de spalat vase Bosch SPS53E18EU

Bosch SPS53E18EU este o masina de spalat vase potrivita pentru cei ce cauta un aparat modern, simplu de utilizat si care sa aiba o capacitate destul de mare de incarcare. Aparatul e unul potrivit pentru bucatariile deja mobilate si asta pentru ca vine cu un design ce nu necesita incorporare. Finisajul pe inox este unul modern, iar panoul de comanda este unul bine pus la punct si fara prea multe butoane inutile.

Ca si caracteristici generale Bosch SPS53E18EU se lauda cu o capacitate de incarcare de pana la 9 seturi, clasa energetica A+, cinci programe, afisaj LCD si un control mecanic pentru diversele functii.

Aparatele moderne dispun de cele mai noi tehnologii cand vine vorba de spalare sau pentru siguranta. Este cazul si modelului de fata ce vine dotat cu protectie la inundatii, filtru autocuratare, posibilitate de a incarca decat jumatate, detectarea gradului de murdarie si ajustarea temperaturii de spalare in functie de acesti parametrii.

Masina-de-spalat-vase-Bosch-SPS53E18EU-300x300

Programele din dotare reusesc sa acopere o gama diversificata de spalare pentru diverse articole. Fie ca avem nevoie de un program rapid, unul economic sau unul pentru vase ceva mai murdare, masina de spalat vase este intodeauna pregatita pentru orice fel de activitate.

Panoul de control afiseaza timpul ramas de spalare si este compun din consola centrala si cateva butoane pentru diverse setari suplimentare. Tot de aici se poate seta si pornirea intarziata, functie utila daca dorim vasele spalate la o anumita ora.

Bosch SPS53E18EU este un dispozitiv cu un bun raport calitate pret. Vine de la un brand destul de bun in acest domeniu si dispune de tehnologii moderne in materie de spalare a vaselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *