Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432

Atunci cand esti in cautarea unui uscator de rufe bun trebuie sa stii ca achizitia separata fata de o masina de spalat iti poate aduce cheltuieli suplimentare. Decizia de a cumpara online o masina de spalat dotata cu uscator de rufe se dovedeste a fi o varianta buna in primul rand pentru economia de spatiu pe care o sa o obtii. Apoi mai conteaza si timpul ce il vei pierde cu transferul rufelor dintr-o parte in alta.

Daewoo DWC-LD1432 este dotata cu un motor direct drive si face parte din categoria masinilor de spalat cu uscator. Incarcarea rufelor se efectueaza frontal, dispune de un afisaj tip LED pe care sunt afisate informatiile ciclului de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de pana la 1400 rpm. Are o capacitate mare de incarcare cu rufe si anume pana la maxim 10 kg, iar pentru uscare maxim 7 kg. Chiar si cu aceste doua functii incluse, modelul de fata este unul economic si este incadrat in clasa energetica A.

Pe langa programele speciale pentru bumbac sau pentru haine sport mai gasim si altele speciale acestui model si anume: programul pentru clatire intensa, spalare manuala sau cel pentru curatarea cuvei. Pentru cazurile cand doresti pornirea cu o intarziere de timp trebuie sa stii ca poti face acest lucru cu ajutorul functiei de temporizare la pornire. Astfel, poti aproxima cand te intorci acasa si rufele sa fie gata spalate si uscate.

Din punct de vedere estetic DWC-LD1432 arata bine, este de culoare alba si are un diametrul hubloului de 31 cm, deci unul foarte spatios ce iti permite sa introduci/scoti rufele cu usurinta. Dimensiunile aparatului sunt de 85 x 60 x 67 cm si sunt necesare atunci cand decizi sa incorporezi acest electrocasnic. Selectorul pentru programe se afla amplasat central, iar displayul LCD este pozitionat in partea dreapta pe un fundal negru.

Daewoo-DWC-LD1432

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *