Masina de spalat rufe slim Arctic AED5040A++

Arctic AED5040A++ e un model slim si vine cu o capacitate de incarcare de 5 kg, viteza centrifugare 1000 rpm si o clasa de eficienta destul de economica (A++). Aceste tipuri de masini de spalat sunt recomandate daca nu dispui de mult spatiu in baie, dar poate fi si o alternativa daca nu ai asa de multe haine de spalat constant.

De ce sa aleg o masina de spalat de dimensiuni reduse ?

Grila de programe este una destul de generoasa si ne permite setari personalizate pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Aici avem de ales unul dintre cele 13 programe incluse alaturi de cel rapid cu durata de un sfert de ora. Instructiunile de alegere sunt amplaste exact la selectorul de program, asa ca alegerea programului optim se face in cel mai scurt timp. In partea dreapta este situat displayul LCd alaturi de butoanele pentru selectia temperaturii sau pentru a alege viteza de stoarcere la finalul ciclului.

Partea de functii speciale si siguranta ne aduce in prim plan controlul balansului, posibilitatea de a bloca tastele pentru a nu fi utilizate de cei mici si designul exterior special S-shape pentru un nivel de zgomot scazut. Astfel, in timpul functioanarii aparatul emite 59 db, iar la stoarcere ceva mai mult, adica 77 db.

Masina-de-spalat-rufe-Arctic-AED5040A

84 x 60 x 42.5 cm sunt dimensiunile ce caracterizeaza modelul de fata si observati din poza atasata ca este vorba de un aparat destul de simplu finisat pe alb. Deschiderea hubloului este destul de generoasa si ne permite un acces usor la interior. Arctic AED5040A++ e alternativa buna daca cauti o masina de splat slim care sa nu coste prea mult si sa aiba incluse tehnologii moderne. Vine de la un brand romanesc, este destul de economica si are o garantie de 36 luni.

One thought on “Masina de spalat rufe slim Arctic AED5040A++

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *