Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ERW

Prima masina de spalat rufe ce se incarca vertical am avut-o cand am stat cu chirie. Am folosit-o decat, pentru ca nu era a mea. Aceste modele mi se pareau ieftine si unele care nu rezista in timp, dar m-am obisnuit repede cu ea. Era pozitionata intr-o anexa mica din apartamentul meu cu 2 camere. Aceste modele le poti folosi in spatiile reduse ca dimensiuni si acolo unde deschiderea unei cuve obisnuite ar incomoda sau s-ar face foarte greu. Faptul ca ai acces prin partea superioara este un lucru bun, dar aceste modele nu pot fi incorporate in mobila de bucatarie. Le poti pune in baie, pe hol sau in unele anexe speciale.

Electrolux EWT1264ERW arata bine la exterior si este finisat pe culoarea alb. Capacul superior ajuta la introducerea rufelor, iar in continuarea lui intalnim panoul de comanda ce contine selectorul de programe si displayul LCD alaturi de alte cateva butoane pentru diferite ajustari aduse programului curent.
De remarcat este clasa de eficienta energetica A++, capacitatea de incarcare de 6 kg si cele 1200 rpm din timpul centrifugarii.

Electrolux-EWT1264ERW-300x300

Asa arata masina de spalat cu incarcare verticala

Referitor la grila de programe nu trebuie sa ne facem prea multe griji pentru ca inglobeaza setari prestabilite pentru multe tipuri de tesaturi. Fie ca avem de spalat cuverturi, haine sport, mixte sau din bumbac, aparatul nostru trece la treaba doar cu o singura apasare de buton. Aici avem disponibila si setarea TimeCare ce va permite terminarea ciclului de spalare la ora stabilita de tine.

Functiile speciale si cele de siguranta ne pun la dispozitie urmatoarele: sistem pentru echilibrarea incarcaturii, time manager, fuzzy logic, protectie la inundatii si deschiderea silentioasa a usii. Nivelul de zgomot la spalare este de circa 57 Db, iar la centrifugare urca pana la 76 db.

Acesta este un aparat bun si are un pret corect daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe ieftine ce vine de la un brand cu experienta in domeniul electrocasnicelor.  Daca nu doresti un model slim cu incarcare normala si nu prea si spatiu mult in baie poti incerca si aceasta varianta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *