Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1165 DX EU

Hotpoint RPD 1165 DX EU e una potrivita daca esti in cautarea unei masini de spalt rufe ce are capaciatea de incarcare de 11 kg. Modelul asta e bun pentru casele in care traiesc doua familii sau merge si pe timp de vara la o minipensiune pentru ca poti spala mai multe lenjerii in acelasi timp. La o asa capacitate de incarcare a fost suplimentata si viteza de centrifugare pana la 1600 rpm asa ca rufele vor fi scoase aproape uscate. Clasa de eficienta energetica este A+++ si consuma in program standard pana la 0,73 kwh. Pe partea de functii speciale amintim: direct injection, digital motion, sistem overflow, selector centrifugare, programare intarziata si pauza program.

Masina-de-spalat-rufe-Hotpoint-RPD-1165-DX-EU-150x150
Grila de programe are la baza 16 setari din care putem alege repede ceea ce ne avantajeaza. Accentul se pune pe programele de lejerii si rufe albe, dar gasim si pentru haine mai inchise sau cele ce necesita o spalare delicate ori antialergica.
Hotpoint RPD 1165 DX EU are un consum mediua anual de 12848 litri, 56 db nivel de zgomot la spalare, 76 db la centrifugare si dimensiunile de 85 x 59.5 x 60.5. E una simplu de utilizat datorita displayului LCD integrat si vine de la un brand cu experienta in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *