Masina de spalat rufe Star-Light WM-510AP

Star-Light WM-510A e un produs romanesc simplu de utilizat si care vine la un pret bun. Are dotari medii in ceea ce priveste numarul de programe si viteza de centrifugare, dar poate fi o varianta buna daca dorim sa inlocuim vechea masina de spalat rufe. Are si cateva functii speciale cum ar fi sistemul detectare spuma si cel pentru controlul electronic al balansului.

E una ce se incarca frontal cu 5 kg rufe uscate si are 1000 rpm viteza ce centrifugare. Clasa energetica in care este incadrata este A+ si asta este un lucru bun pentru ca nu consuma multa energie electrica. Grila de programe are un numar de 12 setari pentru diferite tipuri de tesaturi. Putem spala fara grija bumbac, haine mixte sau delicate, haine din lana ori sintetice.

Masina-de-spalat-rufe-Star-Light-WM-510AP-300x300

Referitor la design aparatul arata chiar foarte bine. Este pe culoarea alb si are dimensiunile de 85 x 59.6 x 51 cm. panoul de comanda e unul simplu de utilizat pentru ca avem selector central pentru programe, cel pentru selectarea vitezei pentru stoarcere putin mai in dreapta si butonul de pornit/oprit in continuarea lui. Cateva instructiuni pentru alegerea programului optim gasim si pe compartimentul pentru detergent.

Star-Light WM-510AP e o alegere buna daca vreti o masina de spalat cu pretul sub 900 lei. Are cuva polipropilena, tamburul din inox si un nivel de zgomot la spalare de 58 db. Eu v-o recomand prin prisma pretului si a dotarilor de care dispune. O puteti comanda cu transport gratuit si garantie 24 luni de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *