Masina de Spalat Rufe Incorporabila TEKA LI2 1260

TEKA LI2 1260 este un model pregatit pentru incorporarea in cadrul mobilei de bucatarie, o masina de spalat cu incarcare frontala, 1200 rpm viteza de centrifugare si o incarcare maxima de 6 kg rufe uscate. Displayul lcd ocupa o pozitie centrala si afiseaza temperatura de lucru, programul selectat si viteza de stoarcere a rufelor. De asemenea, prin butoanele suplimentare se permite modificarea setarilor de baza, pornirea intarziata sau selectarea programului de spalare.

Masina-de-Spalat-Rufe-Incorporabila-TEKA-LI2-1260-300x300

Ca si dimensiuni se incadreaza in limitele date de 82,5 x 59,5 x 52,0 cm. Finisajul are la baza culoarea alb, dar acest aspect nu intereseaza prea mult daca este un model incorporabil. Usa este una reversibila, asa ca ii se poate modifica pozitia de deschidere destul de usor pentru a castiga cat mai mult spatiu in zona. Cele 11 programe de spalare asigura cicluri speciale de spalare pentru haine din bumbac, mixte, sintetice sau pentru cele ce necesita o spalare manuala.

TEKA LI2 1260 are un consum anual de 11.000 litri de apa si un nivel de zgomot maxim emis de 75 db (la centrifugare). Este un model usor de folosit, cu o capacitate de incarcare medie si care prezinta usurinta de incorporare. Are un consum redus de energie datorita incadrarii in clasa energetica A+++.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *