Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2023B

Daewoo DWD-FV2023B este suficient de incapatoare chiar si pentru nevoile unor familii mai numeroase. Se poate incarca in mod frontal cu pana la 7 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la maxim 1200 rpm. Este o masina de spalat rufe economica, incadrarea in clasa A+++ asigurandu-i un consum redus de energie electrica.

Finisajul exterior este putin diferit comparativ cu ce am vazut pana acum. Daca clasicul alb de spital va nemultumeste puteti opta pentru acest model finisat pe o culoare mai inchisa. Arata destul de bine si nu cred ca va trece neobservata.

Numarul mare de programe disponibile este un alt punct forte pentru modelul Daewoo DWD-FV2023B. Aici amintesc in primul rand programul special pentru hainele bebelusilor, dar si alte programe cunoscute: lana, bumbac, spalare rapida, sintetice, program economic, spalare manuala, etc.

Daewoo DWD-FV2023B se remarca la exterior prin urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.7 x 52.7 cm. E un model atent construit si foarte bine inchegat la imbinari.Hubloul are o deschidere larga pentru a permite incarcare si descarcare cu usurinta. Functia de autocuratare asigura curatarea automata a sitei din cadrul pompei de evacuare, asa ca nu mai este nevoie sa o curatam la intervale stabilite.

Perioada de garantie standard pentru aceasta masina de spalat rufe este de 2 ani, dar achizitia in termenul indicat duce la o perioada de garantie de 5 ani. Vezi aici mai multe detalii.

Daewoo-DWD-FV2023B-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *