Masina de spalat rufe AddWash Samsung Crystal Blue WW12K8402OW

Samsung Crystal Blue WW12K8402OW e un model care uimeste atat la capitolul design cat si la specificatii tehnice generale. E vorba de o masina de spalat din seria noua cu o capacitate de incarcare de 12 kg si 1400 rpm viteza maxima de centrifugare. E incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, iar ca prima optiune ce iese la iveala inca de la prima privire asupra produsului este capacitatea de a adauga rufe chiar si daca ciclul de spalare a inceput.

Pret Samsung Crystal Blue WW12K8402OW

Modelul Samsung este incadrat in clasa premium si din aceasta cauza are un pret cam piperat. Are inca si cateva functii suplimentare si am observat ca acum accesul se pune pe controlul de la distanta cu ajutorul unui telefon inteligent. Tehnologia moderna de amestecare a apei cu bule de aer este destul de eficienta si are ca rol inceperea ciclului de spalare chiar si la temperaturi scazute.

Masina-de-spalat-rufe-AddWash-Samsung-Crystal-Blue-WW12K8402OW

Grila de programe contorizeaza 16 setari speciale pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Alegerea programului optim o facem prin intermediul consolei centrale. Samsung Crystal Blue WW12K8402OW afiseaza in cadrul displayului lcd informatii despre ciclul ales si anume temperatura de lucru, viteza de centrifugare si durata estimativa de spalare. In functie de programul ales aceste setari se pot modfica cu usurinta.

Samsung Crystal Blue WW12K8402OW beneficiaza de cel mai modern motor cu inverter si acesta se remarca prin nivelul scazut de zgomot la functionare. La exterior gasim un aparat cu finisaj pe alb si cu urmatoarele dimensiuni: 60 x 85 x 60 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *