Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C52200

Whirlpool AWO/C52200 este una dintre cele mai simple masini de spalat rufe daca e sa vorbim de programarea ciclului de spalare. Are instructiuni in zona consolei centrale si display lcd ce afiseaza urmatoarele informatii: timp ramas, viteza centrifugare, temperatura de lucru, programul curent ales. Este recomandata persoanelor ce doresc rezultate bune alaturi de un consum redus de energie electrica. Se stie ca majoritatea electrocasnicelor de la acest brand beneficiaza de tehnologia Al 6-lea Simt: senzorul detecteaza greutatea incarcaturii si in functie de aceasta optimizeaza consumul de apa si detergent si ajusteaza timpul de spalare si energia necesara pentru cantitatea respectiva.

Sense-Whirlpool-AWOC52200-300x300

Whirlpool AWO/C52200 este un model cu incarcare frontala si poate asigura spalarea in bune conditii pentru o cantitate de maxim 5 kg rufe uscate. Viteza maxima de centrifugare ajunge pana la 1200 rpm, iar clasa de eficienta energetica este A+.

Programele de spalare asigura necesarul pentru orice membru din familie: haine delicate, spalare manuala, program rapid, program bumbac, lana, haine sintetice, lenjerii sau pentru haine ce necesita prespalare.Whirlpool AWO/C52200 beneficiaza de sistem detectare spuma si programare intarziata.  La exterior se remarca prin urmatoarele dimensiuni : 85 x 59.5 x 52 cm si un finisaj pe alb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *