Masina de spalat Miele WDB030 WCS Eco

Miele WDB030 WCS Eco este un model din gama premium cu incarcare frontala si 1400 rpm viteza maxima de centrifugare. E incadrata in clasa A++ de eficienta energetica, iar consumul de apa in program standard e de circa 50 litri.

Grila de programe numara 11 setari stabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Miele WDB030 WCS Eco dispune si de program rapid util pentru o cantitate mica de rufe de care avem nevoie urgent. Dupa cum ii spune si numele, programul economic reprezinta un avantaj si asigura rezultate bune alaturi de consum redus de energie electrica.

Vezi poze cu aparatul 

Capitolul functii si suguranta aduce in prim plan pritectia la inundatii, sistemul detectare spuma, blocarea acces butoane si semnalizare acustica terminare program. Displayul lcd afiseaza informatii despre ciclul de spalare curent, iar butoanele suplimentare ajuta la modificarea temperaturii, vitezei de centrifugare sau activeaza pornirea intarziata.

Miele WDB030 WCS Eco e o masina de spalat rufe economica si silentioasa (50 db este nivelul maxim de zgomot atins la spalare).Beneficiaza de garantie 24 luni si transport gratuit. Cuva si tamburul sunt alcatuite din inox, iar finisajul exterior este complet alb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *