Masina de spalat Hotpoint Ariston FMG 622B EU

Hotpoint Ariston FMG 622B EU este o alegere buna daca cauti o masina de spalat rufe economica cu o capacitate de incarcare de 6 kg alaturi de cele mai noi tehnologii in acest domeniu: autocuratare, program special pentru persoane cu alergii, program economic, program articole voluminoase. Grila de programe insumeaza un numar de 16 setari speciale pentru majoritatea tipurilor de tesaturi, alegerea ciclului preferat facandu-se cu ajutorul consolei centrale. Pe fata compartimentului pentru detergent gasim mici instructiuni pentru ghidaj in alegerea temperaturii de lucru si tesatura potrivita.

Hotpoint Ariston FMG 622B EU reuseste sa ofere rezultate bune la spalare datorita capacitatii de incarcare de 6 kg si vitezei de stoarcere pentru rufe de 1200 rpm. Consumul de apa este un alt aspect ce trebuie luat in seama atunci cand alegem o masina de spalat rufe economica. Modelul de fata consuma aproximativ 8376 litri anual. Incadrarea in clasa de eficienta energetica ii asigura un consum redus de energie electrica.

Masina-de-spalat-Hotpoint-Ariston-FMG-622B-EU-300x300

Exteriorul ne prezinta parca un model din clasa premium: finisaj pe alb, display lcd usor de citit, hubloul de culoare neagra cu maner suplimentar si deschidere la 150 grade. Nivelul de zgomot la spalare nu va depasi 51 db, iar la centrifugare este ceva mai ridicat si depinde in mare masura de treapta de stoarcere folosita.

Hotpoint Ariston FMG 622B EU este un electrocasnic bun daca cauti ceva simplu si rezistent care sa nu coste prea mult. Vine de la un brand cu experienta si beneficiaza de 5 ani garantie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *