Masa de calcat Vanora Home Evoria

Masa de calcat produsa de cei de la Vanora Home are o greutate redusa dar in acelasi timp este stabila pe suprafetele pe care o folosesti datorita picioareleor si invelisurilor de cauciuc de la baza acestora. Blatul cu dimensiunile de 105×30 cm este alcatuit din plasa metalica si este acoperit cu o husa din bumbac pentru rezultate bune in timpul calcarii rufelor. Cu acest model nu mai trebuie sa ai in grija locul unde plasezi fierul de calcat pentru ca este dotata cu un suport special pentru mentinerea aparatului la indemana celui care calca. Are un pret relativ ieftin, sub 100 lei si reprezinta optiunea perfecta daca cauti o masa de calcat ieftina si stabila. Click pe imaginea alaturata pentru a afla informatii complete despre acest produs ce beneficiaza de transport gratuit.

Masa-de-calcat-Vanora-Home-Evoria

Masa de calcat Vanora Home Evoria

Masa de calcat Vileda Viva Express Eco are un blat ceva mai generos, dimensiunile sale incadrandu-se in limita 120 x 38 cm. Se regleaza pe intaltimea dorita pana la maxim 46 cm si dispune de o priza pentru alimentarea fierului de calcat si o antena pentru a sustine cablul acestuia si a nu atinge suprafata de lucru. Aceasta suprafata este permeabila la aburii rezultati in urma operatiei de calcare.

res_2b9c68c402b37d60b1810917c48e7be

Masa de calcat Vileda Viva Express Eco

Gimi Pollicino masa de calcat mica – este o masa de calcat de dimensiuni reduse recomandata pentru spatiile inguste sau mici. Are dimenisunile de 73 x 32 cm, husa din bumbac si picioare rezistene si stabile pe orice suprafata. Se depoziteaza usor dupa folosire sau se poate agata cu ajutorul carligului special conceput. Se poate folosi si in conditii normale, atunci cand cantitatea de rufe pe care vrei sa o calci este relativ mica.

Gimi-Masa-calcat-mica-Pollicino

Gimi Masa calcat mica Pollicino

Vezi toate mesele de calcat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *