MAKITA ELM3311 – masina de tuns iarba cu motor puternic

MAKITA ELM3311 este o alternativa la clasicele masini de tuns echipate cu motor pe benzina. Este recomandata pentru suprafetele de pana la 400 mp, dar si in spatiile inguste pentru ca se poate strecura destul de usor aproape de marginile bordurilor pentru rezultate bune la tunderea ierbii.

Activitatea este sustinuta de un motor electric de 1100 w, dispozitive ce asigura o taiere cu latimea de 33 cm si inaltimea in intervalul 20-55 mm si un sac colector cu capacitatea de 27 litri. Pretul pentru un astfel de produs este mult mai mic comparativ cu cel de la modelele profesioanle. Consider ca isi face destul de bine treaba in curtile cu iarba moderata, dar este obligatoriul un prelungitor ceva mai lung daca decizi sa lucrezi la o distanta considerabila.

Masina-electrica-de-tuns-gazon-si-iarba-MAKITA-ELM3311-300x300

MAKITA ELM3311 are o carcasa rezistenta la socuri, maner ergonomic cu comenzi usor de activat si roti pentru transport. Greutatea redusa si detasarea rapida a sacului colector sunt elemente importante ce trebuie avute in vedere la achizitia unei masini de tuns gazonul ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *