Lopata pentru zapada Fiskars

Am ales sa va prezint pentru acest inceput de iarna lopata pentru zapada Fiskars, un articol pentru deszapezire ce vine la un pret destul de bun. Daca plecati la drum puteti gasi astfel de scule in benzinariile MOL, dar eu va recomand sa v-o comandati din timp si sa profitati de ofertele disponibile.In articolele viitoare am sa ma incerc sa ma indrept si catre frezele electrice pentru zapada recomandate pentru suprafete mai mari.

Aceasta unealata e una recomandata pentru suprafetele medii din curte sau zona blocului, pentru parcarile in aer liber sau pentru curatarea cailor de acces. In compozitie intra numai materiale de calitate si puteti observa si din poza atasata ca e vorba de o lopata destul de compacta si are bine imbinate piesele intre ele. Materialul component este asigurat de plastic intarit cu fibra de sticla. In acest fel se pastreaza o greutate usoara si o manavrabilitate destul de simpla.
La baza cupei se intalneste si o rama de aluminiu cu rol de protectie. Manerul este unul destul de gros, sta foarte bine in mana si nu este obositor in timpul folosirii datorita pozitionarii in unghi optim.

Lopata-pentru-zapada-Fiskars-300x300

Asadar, daca cauti o lopata de zapada pufoasa sau umeda destul de ieftina iti recomand sa incerci acest accesoriu de la Fiskars. Calitatea pieselor componente si imbinarile de calitate o recomanda drept o ustensila buna. Firma producatoare este una din Finlanda, asa ca nu mai e nevoie sa va spun ce piese isi construiesc ei pentru zapezile de acolo.

2 comments on “Lopata pentru zapada Fiskars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *