LIFE SPAN TR1000 – banda cu suprafata mare de alergare

LIFE SPAN TR1000 ofera o suprafata de alergare de 132×50 cm si este cea mai ieftina banda de alergat din aceasta gama. Constructia este destul de bine pusa la punct: manere solide si confortabile, stabilitate buna in timpul folosirii si dimensiuni de 170,2×86,4×137,2 cm. Poate fi folosita pentru o multitudine de exercitii fie ele de tonifiere sau de intretinere in largul casei.

In componenta se afla un motor electric de 2cp, sistem automat pentru inclinare pana la 15% si unul pentru atenuarea socurilor pentru silentiozitate la folosire. greutatea intregului ansamblu ajunge pana la 1oo kg, iar sarcina maxima adimisa este de 125 kg.

LIFE-SPAN-TR1000-300x300  Panoul de control beneficiaza de o pozitie centrala si ofera acces la functiile aparatului. LIFE SPAN TR1000 afiseaza prin intermediul displayului lcd viteza, caloriile, timpul si viteza deplasarii. Gradul de dificultate pentru exercitii poate fi facut manual, dar utile sunt si programele presetate pentru o rapiditate in executie. O alta varianta de achizitie ar putea fi asigurata si de LIFE SPAN TR800 – banda de alergat ceva mai ieftina dotata cu motor de 1.75 cp (16 km viteza maxima) si suprafata de alergare de 132 x 46 cm.

Va recomand astfel de aparate pentru lucrul cu zonele din partea inferioara a corpului sau ori de cate ori simtiti nevoie de miscare si timpul (de afara) nu va permite astfel de activitati. Profita acum de reducerea de 9%. Vezi detalii mai jos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *