Liebherr CUSL3503 combina frigorifica cu sistem de racire SmartFrost

Liebherr CUSL350  e un aparat potrivit daca cauti o combina frigorifica incapatoare, rezistenta in timp si care sa nu consume multa energie electrica. Volumul total este de 323 litri, dintre acestia circa 23o mergand catre zona de pastrare la rece a alimentelor. Incadrarea in clasa de eficienta energetica A+ ii asigura un consum anual de 294 kwh/an, fiind unul dintre cele mai economice aparate din aceasta gama. Se recomanda familiilor numeroase pentru ca ofera spatiu mare in ambele zone.

Zona frigiderului mi se pare destul de incapatoare. Aici intalnim doua compartimente pentru fructe ce ofera o umiditate optima, suport pentru sticle de vin, patru rafturi din sticla si tot atatea suporturi pe usa pentru a raci diferite recipiente. Pe langa prezenta sistemului de racire fara gheata SmartFrost, un rol important in mentinerea temperaturii interioare il are si izolarea interna a aparatului. Congelatorul se remarca prin volumul de 91 litri, 3 compartimente cu deschidere larga si o capacitate de congelare de 9 kg/24 ore.

Combina-frigorifica-Liebherr-CUSL3503-300x300  In comentariile citite am aflat Liebherr CUSL350  dispune de o buna iluminare la interior. Panoul de comanda isi face aparitia la deschiderea usii din partea superioara. Aici putem selecta functia de racire rapida ori congelare rapida sau putem regla electronic temperatura pentru cele doua compartimente. Liebherr CNP4003 este un produs asemanator cu compartiment VarioSpace.

Aspectul exterior este o caracteristica pe care multi o iau in seama in ziua de azi. Aparatul de fata dispune de un finisaj pe argintiu, usi reversibile, manere verticale generoase cu insertie de metal si dimensiuni de 181.7 x 60 x 63.1 cm.

Liebherr CUSL350  are un pret putin peste 2000 lei. Este un aparat din clasa premium si ofera destul de mult spatiu indiferent daca vrem sa congelam sau sa pastram doar la rece. Aspectul exterior este unul placut si nu va recomand sa il incorporati in mobila. Arata bine intr-o bucatarie spatioasa sau chiar in cele de tipul open-space. Nivelul de zgomot (39db) este unul redus si nu prea va iesi asa mult in evidenta atunci cand este in stare de functionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *