Liebherr CNP4003 – combina frigorifica cu VarioSpace

Liebherr CNP4003 e o combina frigorifica care arata chiar bine din punctul de vedere al designului si poate fi considerata una premium. Clasa energetica A++ alaturi de sistemele DuoCooling, VarioSpace si SuperFrost o incadreaza in aceasta categorie. Volumul de care dispune e unul mare atat pentru frigider cat si petnru congelator. Partea buna aici este ca are cate un sistem de racire pentru fiecare compartiment si nu permite amestecarea mirosurilor.

Frigiderul are un volum de 233 litri, compartiment pentru conservarea fructelor si legumelor cu o temperatura optima, 3 suporturi pe usa si trei rafturi din sticla. Sistemul de racire si dezghetare este unul automat si asta ne ajuta sa castigam mult timp atunci cand il curatam. Interiorul este unul bine pus la punct, inteligent compartimentat si dotat cu sistem de iluminare cu LED. Acesta e amplasat in plafon si ocupa un spatiu redus. Si panoul de comanda este unul discret si isi face aparitia la deschiderea usii. E unul de mici dimensiuni, dar poti seta cu usurinta temperatura din cele doua compartimente si cateva functii de congelare rapida sau racire mai accentuata.

Congelatorul ne pune la dispozitie 89 litri in care putem depozita multe alimente spre a le mentine o perioada mai indelungata. Aici avem 3 compartimente, sistem dezghetare automat si capacitate de congelare de 10 kg in 24 ore.

Pe partea exterioara v-am spus ca nu prea am gasit minusuri. E vorba de un aparat de culoare alba ce are dimensiunile de 201.1 x 60 x 63 cm. Manerele sunt unele moderne si sunt integrate in usa, asa ca nu se observa nimic.

Liebherr CNP4003 e un aparat bun daca cauti ceva cu volum mare si care sa aiba posibilitatea sa racesti diverse chestii cum ar fi torturile mai inalte. Compartimentele interioare se detaseaza si elibereaza spatiul pentru a depozita ce ai nevoie.

One thought on “Liebherr CNP4003 – combina frigorifica cu VarioSpace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *