Combina frigorifica Liebherr CNP 3758

Liebherr CNP 3758 e o combina frigorifica din clasa premium care vine echipata cu sistem de racire No Frost, filtru impotriva mirosurilor si sistem de circulatie dual in compartimentele sale. Se observa din poza atasata pozitia congelatorului, una ceva mai inalta fata de cum am intalnit pana acum, dar si asa capacitatea de congelare este destul de buna si anume de 107 litri. Cele trei compartimente ofera o vizibilitate buna la interior datorita capacelor transparente, capacitatea de congelare de aici fiind de 16 kg/24 ore.

Pentru a raci diverse alimente avem la dispozitie 170 litri in zona frigiderului. Spatiul este impartit cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata, iar in partea inferioara se gaseste compartimentul special pentru fructe si legume. Liebherr CNP 3758 ofera functia de congelare rapida, functie de vacanta sau pentru racire rapida. La interior vizibilitatea este asigurata de un sistem economic pe baza de leduri.

Combina-frigorifica-Liebherr-CNP-3758-300x300

Liebherr CNP 3758 se remarca la exterior prin dimensiunile de 165 x 60 x 66.5 cm, manere verticale generoase si un display de dimensiuni ceva mai mari comparativ cu modelele clasice. De aici avem acces la principalele functii ale aparatului, dar tot aici suntem avertizati in caz ca usa nu s-a inchis complet.

Consider ca este o combina frigorifica recomandata pentru familiile ce cauta aparate premium care sa ofere spatiu atat pentru congelare cat si pentru racirea alimentelor. Are un design placut si o constructie atenta. Autonomia fara curent se incadreaza in limita data de 24 ore, nivelul de zgomot la functionare fiind de 37 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *