LG Prestige H09AL – ac in clasa A+++ cu autocuratare

LG Prestige H09AL e un aparat de aer conditionat destinat celor ce doresc o capacitate de racire de 9.000 btu, consum redus de energie si o filtrare suplimentara in ceea ce priveste virusurile si bacteriile. Are integrat un inverter economic si silentios si din aceasta cauza are un consum redus de energie electrica fiind incadrat in clasa A+++. Un beneficiu este acordat si de functia prin care schimbatorul de caldura este uscat periodic si sterilizat pentru eliminarea bacteriilor si mirosurilor neplacute.

LG Prestige H09AL se poate atasa la un controler wi-fi ce permite accesul la principalele functii prin intermediul unui telefon inteligent. De asemenea, telecomanda ofera acces la functia de ventilatie, dezumidificare, functia jet, start rapid sau functionare pe timp de noapte.

LG-Prestige-H09AL-300x300

Unitatea interioara componenta se remarca printr-un design modern si margini rotunjite, culoarea de finisaj placuta si dimensiuni de 875 x 295 x 235 mm. Are o greutate de 11 kg si se integreaza destul de usor in cadrul oricarui perete din camera. Nivelul de zgomot de aici se situeaza in jurul valorii de 39 db.

Unitatea exteriora din cadrul LG Prestige H09AL beneficiaza de tratament impotriva precipitatiilor si razelor solare si se remarca prin dimensiunile de 870 x 655 x 320 mm. Are o greutate ceva mai mare si un nivel de zgomot de 48 db. Este o alegere buna daca esti in cautarea unui aparat de aer conditionat modern care sa nu consume multa energie si recomandat mai ales familiilor ce au copii datorita filtrelor suplimentare componente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *