LG GBB539SWHWB – combina frigorifica cu 300 l volum total si Smart Diagnosis

LG GBB539SWHWB e o combina frigorifica nu prea scumpa, dar una care are multe dotari din cateva puncte de vedere. Aici vorbim in primul rand de volumul total de 300 litri, sistem de racire de tip No Frost si clasa energetica economica A+. Frigiderul este amplasat in partea superioara, asa cum se intampla la majoritatea modelelor de la acest brand.Are patru rafturi din sticla, suport pe usa pentru bauturi si compartiment special pentru legume si fructe.

Congelatorul ocupa partea de jos si se lauda cu prezenta aceluiasi sistem de racire. Are trei compartimente si reuseste sa ofere un volum suficient pentru a congela multe produse. Exteiorul ne prezinta un aparat cu dimensiunile de 1900 x 595 x 686 mm ce vine finisat pe culoarea alba. Are usile reversibile, manere mari pentru o deschidere usoara si sistem de avertizare pentru usa lasata deschisa. Smart Diagnosis este functia prezenta aici si vine cu afisarea unui cod pentru a solutiona diverse defectiuni ce pot aparea in viitor.

LG GBB539SWHWB e o alegere buna daca vrei ceva spatios si care sa nu coste prea mult. Are un volum bun, sistem de racire fara gheata si are un design placut.

Combina-frigorifica-LG-GBB539SWHWB-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *