Combina frigorifica LG GBB539 SWCWS

Combinele frigorifice de la LG mi-au atras mereu atentia prin prisma designului exterior reusit. LG GBB539 SWCWS se incadreaza in cerintele celor ce doresc un aparat bine finisat cu volum suficient atat pentru racire cat si pentru pastrarea o perioada mai indelungata a alimentelor in zona de congelare.

Constructia aparatului e una destul de simpla: zona pentru pastrarea la rece ocupa partea superiora, congelatorul fiind situat in partea inferioara. Zona frigiderului se remarca prin volumul de 227 litri, 3 rafturi din sticla, sistem dezghetare automat si compartiment pentru fructe. Congelatorul dispune de trei compartimente cu capace transparente si cu o deschidere larga. Capacitatea de congelare de aici e de 9 kg/24 ore. Se poate activa prin intermediul panoului de control congelarea rapida atunci cand introducem pentru prima oara alimente in aceasta zona.

LG-GBB539-SWCWS-300x300  LG GBB539 SWCWS are usi reversibile (se poate modifica pozitia deschiderii in functie de spatiul interior), design placut pe alb si dimensiuni de 190 X 65 X 59.5 cm. Nivelul de zgomot la functionare e destul de redus 41 db, asa ca aparatul nu se va face prea tare auzit. E un aparat potrivit chiar si pentru familiile mai numeroase pentru ca ofera suficient spatiu in ambele compartimente. De asemenea, se recomanda utilizatorilor cu un buget pentru pentru achizitia unui astfel de electrocasnic util in bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *