LG GBB530PVQPB – combina frigorifica cu diagnosticare automata

LG GBB530PVQPB face parte din gama premium si spun asta pentru ca are un design placut si un volum mare pentru depozitare. Nici dotarile suplimentare si functiile speciale nu lipsesc si aici merita amintite urmatoarele: diagnosticare inteligenta in caz de defectiune, blocare acces pentru cei mici si bio shield. Sistemul de racire pentru cele doua compartimente este asigurat de circulatia curentilor de aer rece, adica No Frost. Nu vom avea neplaceri la dezghetarea aparatului si asta este un lucru bun. Si pe partea de consum modelul nostru sta foarte bine pentru ca este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Nivelul de zgomot in timpul functionarii este de 40 db, asa ca nu il vom simti mai ales daca il amplsam intr-o sufragerie open-space.

Frigiderul are un volum de 252 litri, 3 rafturi, 4 suporturi pe usa si doua compartimente pentru fructe si legume. Aici avem un nivel optim de umiditate pentru o pastrare cat mai indelungata. Nu prea e nimic de obiectat aici pentru ca este inteligent compartimentat si putem depozita cam tot ce avem nevoie.

Congelatorul are restul volumului, adica 91 litri. Spatiul este impartit cu ajutorul celor trei compartimente ce gliseaza usor pentru acces. Aici se pot congela cam 9 kg/24 ore si avem disponibila si functia de congelare rapida.

Combina-frigorifica-LG-GBB530PVQPB-300x300

Exteriorul ne rezerva un aparat cu inaltimea de 2 m. Arata bine la exterior pentru ca are finisaj de inox. Minusurile aici ar fi ca nu are inox anti-amprenta si usi reversibile, dar daca nu avem nevoie de aceste functii este bine si asa. Usile se deschid standard pe partea dreapta si avem disponibile doua modele verticale generoase.

LG GBB530PVQPB are un pret corect pentru ceea ce ofera. Vine de la un brand cu experienta in domeniul electrocasnicelor pentru bucatarie, dispune de sistem de racire full no frost, este un aparat economic si arata bine la exterior. Perioada de garantie este de 24 luni si se poate extinde optional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *